Webdesign


Webdesign is het ontwerpen van een internetpagina waarbij het vooral gaat om het uiterlijk. Het internet bevat miljoenen websites en...

Lees meer

Portfolio


123-webdesign heeft al diverse websites gemaakt. Websites voor verenigingen en ook voor kleine bedrijven. Van de meeste van deze websites wordt...

Lees meer

Joomla


joomla is een gratis open source content management system. Deze zin heeft wellicht wat meer uitleg nodig. Gratis mag duidelijk zijn. Joomla is...

Lees meer

Wij helpen u met een succesvolle website!

Internet is het snelst groeiend medium. Miljoenen mensen zoeken dagelijks naar informatie, producten en diensten op de digitale snelweg. Daarom willen steeds meer bedrijven, instellingen, maar ook particulieren zich presenteren op het world wide web om hun naamsbekendheid te vergroten.

123-webdesign richt zich op particulieren, verenigingen en de kleine(re) bedrijven die zich via een eigen website willen presenteren.
123-webdesign ontwerpt en onderhoudt websites op basis van de wensen van de klant. Wij maken uw website zo dat deze ook geschikt is voor mobiele telefoons en tablets.

Er bestaat niet zoiets als een vaste prijs voor een website. Elke site is uniek. Zo zijn er sites die uit enkele pagina's bestaan met weinig afbeeldingen, en sites met tientallen pagina's die gebruik maken van de laatste technologie├źn.
De prijs van een website is afhankelijk van uw beoogde doel. Meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ook is de bemiddeling bij eventuele domeinregistratie en webhosting mogelijk.

Meer weten? Neem dan contact op met 123-webdesign

Webdesign is het ontwerpen van een internetpagina waarbij het vooral gaat om het uiterlijk. Het internet bevat miljoenen websites en daarom is het belangrijk dat uw site net die extra's bevat die mensen aanspreekt om uw site te bezoeken. Een goed design met een duidelijke navigatie maakt dat bezoekers plezierig rondkijken op uw site. Bekijk onze portfolio.
Wij ontwerpen de meeste sites voor het Joomla platform met het programma Artisteer.

Hosting
Hosting is het huren van webruimte om uw website op te plaatsen. Via een internetadres kan de bezoeker dan uw site bekijken op het beeldscherm. 123-webdesign werkt voor de hosting en domeinregistratie veel samen met een 1Eurohosting.

Domeinnaam
Een domeinnaam is de naam die u intypt om op een website te komen. Bijvoorbeeld: www.mijnbedrijf.nl. Een domein is gekoppeld aan de host waar uw website staat. De DNS (Domain Name Service) server zorgt voor de vertaling van de 'internetadressen met woorden' naar de numerieke IP-adressen zoals ze feitelijk bestaan op het internet. Een domeinnaam heeft een IP-adres dat bestaat uit vier groepjes van hooguit 3 cijfers gescheiden door punten. (Bijvoorbeeld: 212.187.24.31). U begrijpt dat dit voor een bezoeker niet makkelijk is te onthouden, daarom wordt er dus gebruik gemaakt van een domeinnaam. De domeinnaam geeft gelijk een wat professionelere uitstraling.

Onderhoud
Elke website heeft onderhoud nodig. Bij een website gemaakt in Joomla is het onderhoud eenvoudig zelf te doen. 123-webdesign kan het onderhoud voor uw website ook verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten? Neem dan contact op met 123-webdesign

Wilt u meer informatie over wat 123-webdesign voor u kan doen, of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, stuur dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


123-webdesign
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bezettingslaan 70
7943CN Meppel